Video : Karaoke Dalam Kereta Tarik Perhatian Netizen

KUALA LUMPUR – Satu video karaoke dalam kereta yang dimuat naik pelakon Mardiana Alwi di akaun Instagram miliknya menarik perhatian netizen.

Pelakon yang memegang watak Ratna menerusi drama popular Isteri Tuan Ihsan itu menerima sekurang-kurangya 200 ribu tontonan.

Video dengan kapsyen ‘DIRGAHAYU PART 1  lagu ni memang menghantui saya
Dan saya tak missed tengok #LaraAishah dengan hashtag #nyanyidalamkereta. Itu menerima 333 komen daripada pengikutnya di laman itu.

Rata-rata pengikutnya berminat untuk membeli mikrofon tersebut.

Malah ada yang melahirkan hasrat membelinya untuk menyanyi di dalam ofis pada waktu rehat.
wannfarahieya@fara.sam best gile mic ni..hahaha
mirananorizan_Kau tengok mic dia karok dalam kereta @farahnadiaaaa
fara.sam@wannfarahieya nak ke?Hahaha.. boleh nyanyi Kat opis time lunch.
wannfarahieya@fara.sam ni mic macam kat kedai telefon bawah opis kita jual kan
farahnadiaaaaWehhh  tak ada orang jual ke wehh../ aku perati je mic bleh karok dln kete ni nk beli.
@mirananorizan_ sape sape yg comment ni ada jual tak mic gini?

Dua tahun lalu, di China, pihak berkuasa negara itu membuat larangan karaoke dalam kereta dengan mengenakan denda kerana disifatkan perkara itu merupakan perbuatan berbahaya dan tidak mematuhi undang-undang jalan raya.-SuaraTV
Wartawan Jalanan. Dikuasakan oleh Blogger.